Blogger templates

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Γιορτή Των αγγέλων Θεσσαλονίκη

Giorti Twn Aggelwn Thessaloniki 2011-2012
Γιορτή Των αγγέλων Θεσσαλονίκη
ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Χριστούγεννα 2011-2012)
Λίγο πιο νωρίς σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές,  η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη ”γιορτή των γιορτών”, τα Χριστούγεννα!!!





Το μεγαλύτερο (ίσως και το πρώτο..) Χριστουγεννιάτικο Πάρκο που φτιάχτηκε ποτέ στην πόλη, είναι γεγονός και απο την 1η Δεκεμβρίου 2011 έως και τις 8 Iανουαρίου 2012, η Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα η Πλατεία Αριστοτέλους, θα προσφέρει στους επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους, έναν επίγειο παράδεισο με μοναδικό άρωμα, αυτό, των Χριστουγέννων..
Έτοιμη να δώσει φέτος, μια ξεχωριστή, χαρούμενη γιορτινή νότα στους κατοίκους αλλά και επισκέπτες της πόλης και στολισμένη εντυπωσιακά με το μεγάλο πάντα δέντρο της (20 μέτρα!!), η κεντρική Πλατεία της πόλης, φιλοξενεί για πρώτη φορά, φέτος, ένα μεγάλοΠάρκο Χριστουγεννιάτικο!!

Από το άνοιγμά του, μέχρι και την τελευταία ημέρα, οι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία, να παρακολουθήσουν  πολλών ειδών εκδηλώσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά, για όλα τα γούστα, ενώ, στα ξύλινα, εορταστικά στολισμένα περιπτεράκια , μπορούν να βρουν Χριστουγεννιάτικα είδη διακόσμησης, παιχνίδια, χειροποίητα στολίδια, βιβλία, είδη δώρων, γλυκίσματα και πολλά άλλα!!

Απο το Πάρκο της Πλατείας, δε θα μπορούσε να λείψει το Λούνα πάρκ, το παγοδρόμιο (2 φέτος), μια παγοπίστα με τσουλήθρα, περίεργα γλυπτά από πάγο, Άγιοι Βασίληδες, ξυλοπόδαροι, ξωτικά, ζογκλέρ..
Οι διοργανωτές σχεδιάζουν το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Πλατείας Αριστοτέλους να απλωθεί από τη Λ. Νίκης και  μέχρι και την Εγνατία, ενώ, εκτιμούν το κόστος της όλης επένδυσης, γύρω στις 500.000 ευρώ, το οποίο και θα καλυφθεί μέσω χορηγιών.
Κάθε χρόνο η Θεσσαλονίκη διοργανώνει  τη  μεγάλη  γιορτή των αγγέλων ,με μεγαλους καλλιτέχνες κάθε φορά
,όπως το  2008 με τους
  • Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
  • Κώστας Μακεδόνας
  • Δημήτρης Σταρόβας
  • Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος


Το 2009 Ο Δήμος της Θεσσαλονίκης Έκανε όλους τους πιτσιρικάδες της πόλης της Θεσσαλονίκης να πάνε  στην πλατεία Αριστοτέλους καθώς εκεί τους περίμενε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης


Το 2011 ο Γιώργος Αξάς σήκωσε το κέφι και έκανε όλο τον κόσμο να χορέψει.
Για τη γιορτή των αγγέλων  2

Για τη γιορτή των αγγέλων  2011-2012 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα από των δήμο Θεσσαλονίκης ελπίζουμε να κρατηθεί  η παράδοση γιατί αν  μη τι αλλο χαρακτηρίζει την πόλη της Θεσσαλονίκης. 

πηγή:exit210.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου