Blogger templates

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Γιαγιάδες τα πετάνε έξω σε καυτή φωτογράφηση για... μετρητά! (φώτος)


Οι επίσημοι οικονομικοί δείκτες δείχνουν ότι η οικονομία μας δεν θα ανακάμψει ποτέ; Ίσως γι' αυτό το λόγο κάποιες γιαγιάδες αποφάσισαν να φωτογραφηθούν γυμνές για μετρητά. Όταν μια ομάδα γυναικών ανακάλυψε ότι η τοπική λίμνη Helen American Legion Post127 στη Βόρεια Φλόριντα χρειάζεται $ 10.000 για ανακαίνιση, που αποφάσισαν να...
τη χρηματοδοτήσουν δείχνοντας λίγο "δέρμα".

Η Pat Chadwick, αρχισυντάκτης του ενημερωτικού δελτίου Lake Helen Observer, είχε την ιδέα για ένα pin-up ημερολόγιο για να αντλήσει κεφάλαια για την ανακαίνιση της American Legion Post127, σύμφωνα με την My Fox Orlando.

Αποφάσισαν λοιπόν να ποζάρουν, εμπνευσμένες από την ταινία του 2003 "Calendar Girls", στην οποία γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας ποζάρουν ως pin-ups για να συγκεντρώσουν χρήματα για την έρευνα λευχαιμίας. Με τον τίτλο του Κυρίες του 32744, από τον ταχυδρομικό κώδικα της λίμνη Helen , το ημερολόγιο διατίθεται προς πώληση από την προηγούμενη ημέρα των Ευχαριστιών, και σύμφωνα με αυτά που η Chadwick δήλωσε στη HuffPost του Μαϊάμι τα 200 πρωτότυπα συν μια δεύτερη εκτύπωση έχουν ήδη εξαντληθεί όλα.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου