Blogger templates

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

8χρονη παιδί-θαύμα με απίστευτο ταλέντο στο πόκερ! (βίντεο)




Η Alexa Fisher, από το Τέξας, μοιάζει και μιλάει όπως και κάθε άλλο 8χρονο κορίτσι. Ωστόσο, έχει μια ικανότητα που είναι η πιο ασυνήθιστη για τα κορίτσια της ηλικίας της.
Μπορεί να παίξει πόκερ απίστευτα καλά. Στην πραγματικότητα, η Alexa είναι τόσο καλή στο πόκερ που μπορεί να νικήσει "καρχαρίες" με επτά φορές την ηλικία της. Είχε εισαχθεί στα... παιχνίδια με τράπουλα στην ηλικία των τριών από τον πατέρα Justin της, 35χρονο λάτρη του πόκερ. Λέει ότι της δίδαξε το παιχνίδι για να τη βοηθήσει να βελτιώσει τις δεξιότητές της στα Μαθηματικά.

Ο Justin ξεκίνησε βάζοντας τηλεοπτικά παιχνίδια με πόκερ στην τηλεόραση να παίζουν στο παρασκήνιο όλη την ώρα. Συνήθιζε επίσης να παίζει χαρτιά ως ένα τρόπο για να την διδάξει να μετράει και να βελτιώσει τις δεξιότητες της στα μαθηματικά πριν αρχίσει το σχολείο. Και οι προσπάθειές του μάλλον απέδωσαν. Η Alexa σιγά-σιγά άρχισε να καταλαβαίνει ποιες κάρτες ήταν υψηλότερες και να αναγνωρίζει την ορολογία του πόκερ. Στη συνέχεια τις πήρε μερικές μάρκες πόκερ. Μέχρι την ηλικία των τεσσάρων, όταν τα άλλα παιδιά μόλις και μετά βίας μπορούσαν να κρατήσουν μια ολόκληρη τράπουλα στα μικροσκοπικά χέρια τους, η Alexa μπορούσε να ανακατεύει, ασχολούνταν και επίσης γνώριζε τις βασικές στρατηγικές της μπλόφας. Όταν έφτασε τα πέντε, μπορούσε να παίξει No-Limit Texas Holde'm σαν επαγγελματίας. Άρχισε σιγά-σιγά να μαθαίνει περισσότερα παιχνίδια όπως τα Badugi, Double Flop Hold'em, και πολλά άλλα WSOP (Τουρνουά World Series of Poker) παιχνίδια.

 
koulo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου